Καταγγελία της Φέγενορντ στην UEFA κατά της Μαρσέιγ

Συντάκτης: Share:

Με επίσημη ανακοίνωση της η Φέγενορντ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την συμπαράσταση του στο Βελοντρόμ και έκανε δημόσια καταγγελία στην UEFA για το οργανωτικό χάος από την πλευρά της Μαρσέιγ και της τοπικής αστυνομίας.

Φαίνεται ότι τα σοβαρά παράπονα του ΠΑΟΚ και των οπαδών του που ταξίδεψαν στην Μασσαλία για το οργανωτικό χάος από την πλευρά της Μαρσέιγ, αλλά και της τοπικής αστυνομίας δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας.

Λίγο μετά την πρόκριση της στον τελικό του Conference League, η Φέγενορντ με επίσημη ανακοίνωση της τόνισε ότι κάνει επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για κακή οργάνωση του επαναληπτικού από την Μαρσέιγ, ενώ επιρρίπτει πολύ σοβαρές ευθύνες και στην τοπική αστυνομία.

Ο ολλανδικός σύλλογος καταγγέλλει ότι οι οπαδοί της που ήταν μαζεμένοι στην Fan Zone στο Πράντο δέχθηκαν αναίτια δακρυγόνα από τις δυνάμεις καταστολής, κάτι που ξεκίνησε εκτεταμένα επεισόδια, δεν προστατεύτηκαν ποτέ όταν δέχθηκαν πληθώρα επιθέσεων από οπαδούς της Μαρσέιγ, ενώ τονίζει ότι κάποιοι οπαδοί της είτε δεν έφτασαν ποτέ στο Βελοντρόμ, είτε μπήκαν καθυστερημένα εξαιτίας σοβαρών παραλείψεων στο επιχειρησιακό πλάνο για την μεταφορά τους στο γήπεδο.

Η Φέγενορντ καταγγέλλει ότι πολλοί οπαδοί της έμειναν κολλημένοι στο Βελοντρόμ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού δεν υπήρχε σχέδιο εξόδου από το γήπεδο, αλλά ούτε Μέσα Μαζικής μεταφοράς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι προσφεύγει στην UEFA, που θα αποφασίσει αν θα προβεί σε κυρώσεις κατά της ομάδας της Μασσαλίας.