Αδιανόητο αυτό που έγινε στο Βέλγιο. Η Σεντ Ζιλουάζ μέχρι το 89ο λεπτό είχε το πρωτάθλημα στα χέρια της μετά από 88 χρόνια, όμως σε ένα τρομερό τέλος η Αντβέρπ με ισοπαλία κόντρα στη Γκενκ πήρε το πρωτάθλημα!
Η Σεντ Ζιλουάζ δε τερμάτισε ούτε στις θέσεις που οδηγούν στους προκριματικούς του Champions League και πάνω στον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε τέρμα στο 90+10′ και έχασε εντός έδρας 3-1 από την Κλαμπ Μπριζ.
Έτσι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού εκτός από την Ντνίπρο θα είναι και η Γκενκ, καθώς σε ισοβαθμία είναι πάνω από την Σεντ Ζιλουάζ.
Η πρωταθλήτρια Αντβέρπ πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Γκενκ, αφού παρά το ότι έχανε 2-1 από τα γκολ των Αροκοντάρε (45′) και Χέινεν (75′) με τέρμα του Τόμπι Αλντερβάιρελ στο 94′ πήρε την ισοπαλία που έψαχνε για να πανηγυρίσει τον τίτλο.
- Tags: Παναθηναϊκός