Αφιέρωσε τον τίτλο στους ασθενείς του κορωνοϊού ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Share:
Αφιέρωσε τον τίτλο στους ασθενείς του κορωνοϊού ο Ρονάλντο

Το δεύτερο πρωτάθλημα  στην Ιταλία πανηγύρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την επικράτηση της Γιουβέντους κόντρα στη Σασουόλο.

 

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας εμφανίστηκε με μήνυμά του χαρούμενος για τα όσα κατάφερε η «γηραιά κυρία», ενώ, παράλληλα, δήλωσε πως το τρόπαιο αυτό είναι προς τιμήν όσων νόσησαν από την πανδημία εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο και τη συμπαράστασή τους στους ασθενείς.

 

«Εδώ είμαστε. Πρωταθλητές Ιταλίας. Ικανοποιημένος για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και που συνεχίζουμε να χτίζουμε ιστορία με αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλους τους οπαδούς της Γιούβε, και συγκεκριμένα σε όσους υπέφεραν και υποφέρουν από την πανδημία που μας έπιασε στον «ύπνο» και έφερε τα πάντα ανάποδα στον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο. Το κουράγιο, η συμπεριφορά και η αποφασιστικότητα σας ήταν η δύναμη που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για αυτό τον τίτλο που ανήκει σε όλη την Ιταλία. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».

Scroll Up