Αλέγκρι: «Να σκεφτόμαστε μόνο όσα γίνονται στο γήπεδο»

Συντάκτης: Share:

Η βαριά τιμωρία αφαίρεσης 15 βαθμών που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ιταλίας για την υπόθεση plusvalenza έχει πέσει σαν βόμβα στο ποδόσφαιρο της γειτονικής μας χώρας.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τιμωρία, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση με την Αταλάντα, για τη 19η αγωνιστική της Serie A.

 

«Το αυριανό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά τα χθεσινά νέα, είναι δεδομένο πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δουλέψουμε με χαμηλό προφίλ. Η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την 7η θέση. Έχουμε ακόμα μπροστά μας το Κύπελλο Ιταλίας και το Europa League. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ο σύλλογος έχει ήδη κάνει έφεση κατά της τιμωρίας. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο όσα γίνονται στο γήπεδο. Με τα τωρινά δεδομένα έχουμε 22 βαθμούς και πρέπει να πάμε στους 25 και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε στον δεύτερο γύρο. Σε δύο μήνες τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ένα βήμα τη φορά. Με έχουν μάθει πως πρέπει να βρίσκεις τα θετικά σε κάθε περίσταση. Υπάρχουν ακόμα 60 βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε».