Βαρύ πρόστιμο στον Τουράμ για το φτύσιμο στον Πος!

Συντάκτης: Share:

Με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκε από την διοίκηση της Γκλάντμπαχ ο Μάρκους Τουράμ, για την απαράδεκτη κίνηση του, να φτύσει τον Στέφαν Πος.

Με πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την διοίκηση της Γκλάντμπαχ ο Μάρκους Τουράμ, για την απαράδεκτη κίνηση του στο ματς κόντρα στην Χόνφεχαϊμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Εμπερλ:

«Ο Μάρκους έκανε σίγουρα ένα σοβαρό λάθος, αλλά διατηρεί όλη μας την υποστήριξη. Είχα μια μακρά συζήτηση με τον Μάρκους κατά την διάρκεια της οποίας, ζήτησε και πάλι συγγνώμη. Γνωρίζουμε τον Μάρκους, τους γονείς του και το περιβάλλον του, εδώ και 1,5 χρόνο. Είναι συντετριμμένος. Μου είπε ότι ο Πος τον πρόσβαλε στην γαλλική γλώσσα και πως αντέδρασε στιγμιαία. Μου ορκίστηκε πως δεν το έκανε επίτηδες και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο».

Πάντως και ο ίδιος Τουράμ κατάλαβε απευθείας το λάθος του γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό του instagram:

«Συνέβη κάτι που δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Αντέδρασα με τον χειρότερο τρόπο στον αντίπαλο μου. Συνέβη κατά λάθος και όχι εκ προθέσεως. Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους. Από τον Στέφανο Πος, τους αντιπάλους μου, τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και απ’ όλους όσους είδαν την αντίδραση μου. Φυσικά αποδέχομαι όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει η χειρονομία μου»