Δανία: Ζήτησε από 4.000 φιλάθλους της να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό!

Συντάκτης: Share:

Να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης από 4.000 άτομα ζήτησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας , έπειτα από την παρουσία τριών οπαδών της Εθνικής ομάδας με κορωνοϊό στον αγώνα με το Βέλγιο.

Θετικοί στην μετάλλαξη «Δέλτα» του κορωνοϊού βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα, στον αγώνα της Δανίας με το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη τρεις οπαδοί της Εθνικής ομάδας, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Έτσι, στην Δανία θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα και ζήτησαν συνολικά από 4.000 φιλάθλους να υποβληθούν άμεσα σε τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό.

«Αυτοί οι τρεις οπαδοί που διαγνώστηκαν θετικοί στην μετάλλαξη “Δέλτα” του Covid-19, οι κοντινές επαφές τους και οι αντίστοιχες επαφές αυτών, έχουν ήδη ειδοποιηθεί προσωπικά για να κάνουν εξετάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «TV2» η υπεύθυνη υγειονομικής ασφάλειας της Δανίας Ανέτ Λίκε.

Η ίδια στην συνέχεια των λεγομένων της πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Προτείνουμε να κάνουν το ίδιο όσοι βρίσκονταν στην ίδια θύρα μαζί τους και συγκεκριμένα απ’ τις θέσεις C 1-4 και C 6-7. Για να το θέσω αλλιώς, αναφέρομαι σε περίπου 4.000 ανθρώπους».

 

Scroll Up