Έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης ο Αντσελότι

Συντάκτης: Share:

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ενώπιον των Μέσων ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Βαλντεμπέμπας ενόψει της μάχης που δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια

«Μετά από μια ήττα και έναν αποκλεισμό, είμαι πιο ενθουσιασμένος και θέλω να τα πάω καλύτερα. Η αίσθηση ότι είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα η καλύτερη. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν πώς είναι η κατάστασή μου και ότι θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Μέχρι το 2024 θέλω σίγουρα να συνεχίσω. Μετά βλέπουμε.

Είναι προφανές βέβαια ότι ένας αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά και όχι μέχρι τους «16» ή τη φάση των ομίλων. Ήμασταν κοντά στο να παίξουμε άλλον τελικό, είμαστε πληγωμένοι, αλλά μερικές φορές μπορείς να βρεις μια ομάδα που τα καταφέρνει καλύτερα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο Champions League.

Την Παρασκευή (19/05) είχα μια συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως κάνουμε συνήθως. Έδειξε την υποστήριξή του και μιλήσαμε για τα επόμενα παιχνίδια. Προχωράμε…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.