Εσίτι: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα -Είμαι καλός στις μονομαχίες»

Συντάκτης: Share:

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φερεντσβάρος έκανε ο Άντερσον Εσίτι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μου είπαν πόσο σημαντικό είναι το πρότζεκτ της ομάδας και πόσο σημαντικό κλαμπ είναι η Φερεντσβάρος. Είμαι εδώ για να έχω καλή καριέρα και πάλι, να έχω μια καλή εμπειρία από το ουγγρικό πρωτάθλημα και να πάω το κλαμπ σε ένα υψηλότερο επίπεδο και γι’ αυτό επέλεξα τη Φερεντσβάρος. Οι συζητήσεις με την ομάδα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του κλαμπ, δείχνοντάς μου πόσο με θέλουν.

Είμαι δυνατός, καλός στις μονομαχίες, έχω πάθος. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, θα τα δώσω όλα για το κλαμπ. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όταν αγωνιστώ όλοι θα καταλάβουν ότι έχω πάθος και δίνω τα πάντα. Η ομάδα μου προσφέρει τα πάντα και μου έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη σε εμένα.

Πρώτος μου στόχος είναι να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και θέλω φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα και όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Τον ξέρω τον προπονητή, έχω αγωνιστεί εναντίον του όταν ήταν στη Ντιναμό, είναι καλός προπονητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα»