Γαλατάσαραϊ: Ολοκλήρωσε τη «βόμβα» Ζανιόλο αξίας 29,5 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Share:
Επίσημη η «βόμβα» Ζανιόλο στη Γαλατάσαραϊ, η οποία επισημοποίησε την απόκτησή του από τη Ρόμα στο πιο ακριβό deal στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου!

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολό Ζανιόλο! Αφού οι γέφυρες επανασύνδεσης με τη Ρόμα έδειχναν να έχουν διαλυθεί οριστικά και η πρόταση της Μπόρνμουθ να έχει χαθεί στο παρελθόν, το όνομα της Γαλατάσαραϊ κέρδιζε συνεχώς έδαφος για το μέλλον του Ιταλού.

Κι αφού τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, η Γαλατά τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το πιο ακριβό deal στην ιστορία του τούρκικου ποδοσφαίρου!

 

Συγκεκριμένα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα πληρώσει 16,5 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα για τη μεταγραφή, ενώ ακόμα 13 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Από την πλευρά του ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έως το 2027, με τις ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στο ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συμφωνία των δυο πλευρών πάντως τοποθετήθηκε και ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που κάποιο κλαμπ από μεγαλύτερο πρωτάθλημα θελήσει να πάρει στο μέλλον τον 23χρονο, η οποία υπολογίζεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι το άλλοτε διαμάντι του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλάζει γειτονιά και προβάρει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, αφήνοντας τη Ρόμα έπειτα από 4,5 χρόνια παρουσίας με απολογισμό 24 γκολ και 18 ασίστ.