Η Λίβερπουλ προσφέρει πενταετές συμβόλαιο σε αστέρι της Τσέλσι

Συντάκτης: Share:

Ο Μέισον Μάουντ τα έχει «σπάσει» με τη διοίκηση, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι και η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ από τις περίπου 96.000 ευρώ την εβδομάδα που κερδίζει τώρα, ο Μάουντ θέλει περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η Τσέλσι δεν τού προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες.

Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη της διοίκησης με τον διεθνή άσο, τον οποίο κατηγορεί πως καθυστερεί τις συζητήσεις γιατί έχει το μυαλό του στη μεταγραφή και μάλιστα γίνεται λόγο για επαφές του μάνατζερ του με τη Λίβερπουλ, καθώς ο διεθνής άσος δηλώνει θαυμαστής του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κόκκινοι» είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Μάουντ και πιστεύουν πως αν φύγει από το Λονδίνο δεν θα προτιμήσει τη Νιούκαστλ, αλλά το «Ανφιλντ» για να συνεχίσει την καριέρα του. Για να τον δελεάσουν του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και τις αποδοχές που ζητά από την Τσέλσι.