Η ώρα της επιστροφής έφτασε: Ο Βενγκέρ κάθεται ξανά σε πάγκο μετά από 3,5 χρόνια!

Συντάκτης: Share:

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Αρσέν Βενγκέρ στους πάγκους έφτασε. Ο άλλοτε προπονητής της Άρσεναλ επιστρέφει στους πάγκους έστω και με τρόπο που δεν θα ήθελαν πολλοί, καθώς αυτό αναμένεται να συμβεί για μόλις ένα παιχνίδι.

Ήταν 13 Μαΐου του 2018 όταν Αρσέν Βενγκέρ έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της αγαπημένης του Άρσεναλ στην αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ.

Έκτοτε και παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε, ο Βενγκέρ επέλεξε να μην προπονήσει κάποιον άλλο σύλλογο και μάλιστα από τον Νοέμβριο του 2019 είναι σύμβουλος της FIFA και επικεφαλής στο πρόγραμμά της για παγκόσμια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

3,5 χρόνια όμως ήταν πολλά και η ώρα για την μεγάλη επιστροφή φαίνεται ότι έφτασε. Ο Γάλλος τεχνικός ον ερχόμενο Ιανουάριο θα καθίσει ξανά στον πάγκο και θα είναι αυτός που θα αναλάβει χρέη προπονητή στη μικτή ομάδα η οποία θα αποτελείται από παίκτες της Αλ-Χιλάλ και της Αλ-Νασρ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής των πρωταθλημάτων στη Σαουδική Αραβία και θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη συγκεκριμένη μικτή ομάδα στο πλαίσιο του Riyadh Season Cup.

Έτσι, μέσα από αυτή τη φιλική αναμέτρηση, θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να δούμε τον Αρσέν Βενγκέρ μετά από 3,5 χρόνια σε ρόλο προπονητή, όπου όλοι τον έχουμε μάθει.