Ινσίνιε για την αποχώρησή του από τη Νάπολι: «Κλαίω συνεχώς εδώ και τρεις μέρες»

Συντάκτης: Share:

Για την αποχώρησή του από τη Νάπολι μετά το τέλος της φετινής σεζόν μίλησε ο Λορέντζο Ινσίνιε, σε συνάντηση που είχε με οπαδούς των «παρτενοπέι».

Η αγάπη των φίλων της Νάπολι για τον Ινσίνιε είναι γνωστή, με σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ομάδας να συναντιέται με τον Ιταλό το απόγευμα της Παρασκευής (13/5), προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα για την πολύ μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο!

«Εκτός από το να σας ευχαριστήσω θέλω να ξεκαθαρίσω πως ακόμα κι αν φεύγω η Νάπολη θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Κι όποτε έχω χρόνο θα επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν σας κρύβω ότι κλαίω συνεχώς εδώ και τρεις μέρες, περνάω από το γήπεδο και συγκινούμαι. Ήταν το σπίτι μου για 10 χρόνια, είμαι χαρούμενος που θα γιορτάσω μαζί σας την Κυριακή κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα κουβαλάω πάντα τη Νάπολη στην καρδιά μου», τόνισε φανερά συγκινημένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Ινσίνιε, ενώ από τη μεριά τους οι οπαδοί ανέφεραν:

«Αυτή είναι μια χειρονομία αγάπης για το τί ήσουν και τι έδωσες. Για την φανέλα που φόρεσες τιμώντας την. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την κατάσταση. Αλλά σεβόμαστε την επιθυμία σου και όλα όσα έκανες. Οι ultras της Νάπολι σου δίνουν αυτή την πλακέτα και θα είναι εκεί για σένα την Κυριακή».