“Καρφιά” Μουρίνιο για Πογκμπά: «Η εξοχότης του ήθελε να φεύγει με Ρολς Ρόις και όχι με το πούλμαν της ομάδας»!

Συντάκτης: Share:

Την… ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Πολ Πογκμπά, κατά την θητεία του στην Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η κόντρα των δύο, ήταν γνωστή και δεδομένη στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Αγλλίας και όχι μόνο, με τα σκηνικά καυγά ανάμεσασ στου δύο, να είναι αρκετά.

Μάλιστα, με δηλώσεις του, ο Ζοζέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε σε ένα εξ’αυτών, όταν για τον αγώνα με την Μπέρνλι, ο Πογκπά αρνήθηκε να μεταβεί στο γήπεδο με το πούλμαν της ομάδας, πηγαίνοντας με την πολυτελή του Rolls Royce.

Δείτε πως διηγήθηκε την ιστορία ο “Special One”:

«Παίζαμε με την Μπέρνλι στα 30χλμ. Από το Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά μου ζήτησε να επιστρέψει μόνος του και όχι με την αποστολή. Αρχικά του είπα όχι, αλλά καθώς νικήσαμε, με ξαναρώτησε. Ημουν χαρούμενος και του είπα ότι θα μπορούσε να κατέβει λίγο πριν το γήπεδο και να ειδοποιήσει τον οδηγό του να τον παραλάβει από εκεί. Οχι όμως νωρίτερα.  Οταν βγήκα από τη συνέντευξη τύπου, είδα τη Ρολς Ρόις του ήδη παρκαρισμένη δίπλα στο λεωφορείο της ομάδας και κατάλαβα ότι υπάρχουν μυαλά που δεν γίνεται να αλλάξουν.

Η εξοχότης του ήθελε να φύγει με Ρολς Ρόις και όχι με τους συμπαίκτες του. Και εκεί σκέφτεσαι: “Πώς λύνεται τώρα αυτό το ζήτημα; Του λες ότι δεν θα πάει ποτέ με το αυτοκίνητό του; Οτι μπορεί να πάει, επειδή είσαι χαρούμενος με τη νίκη; Ή το λύνεις με άλλον τρόπο και το club στέλνει εσένα για διακοπές;»