Καρφιά της Μπαρτσελόνα για Μέσι

Συντάκτης: Share:

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή τύχη στον Λιονέλ Μέσι που θα αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι και δεν θα επιστρέψει στο Καμπ Νόου, ωστόσο αφήνει και… καρφιά αναφέροντας πως ο Αργεντινός πήρε την απόφαση γιατί ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του παίκτη και εκπρόσωπός του, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, για την απόφαση του παίκτη να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρότι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα και παρά την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά την μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι που ήθελε να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με μικρότερες απαιτήσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που είχε τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Τζούαν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί για να προωθήσουν μια κατάλληλη αφιέρωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στον παίκτη που ήταν και πάντα θα είναι αγαπητός από την Μπαρτσελόνα.