Κατηγόρησε τον Σιμεόνε για λαϊκισμό ο Μόντριτς

Συντάκτης: Share:

Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε στις δηλώσεις του Ντιέγο Σιμεόνε, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν άξιζε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και όχι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ.

Ο Μόντριτς δεν θα μπορούσε να μείνει αμέριμνος στις… προκλήσεις του Ντιέγκο Σιμέονε, υποστηρίζοντας πως υποτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης και τους παίκτες της με την παραμικρή ευκαιρία που έχει με την μέθοδο του… λαϊκισμού.

«Καταλαβαίνω τον Σιμεόνε ότι θεωρεί καλύτερο έναν δικό του παίκτη, αλλά έχει μια συνεχή θέληση να υποτιμά τη Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπαινιχθεί ενέργειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να εξηγήσει τα κατορθώματα της Ρεάλ έναντι των υπολοίπων. Εγώ σέβομαι τον Σιμεόνε, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Ατλέτικο. Όταν νικάνε τους δίνουμε συγχαρητήρια με εντιμότητα. Δεν είναι δίκαιο οι επιτυχίες μας, ανάμεσα σε αυτές και δύο κατακτήσεις Champions League εις βάρος της Ατλέτικο, να μειώνονται με συνεχόμενες λαϊκίστικες απόψεις αναφορικά με κάποιου τύπου εύνοιας της Ρεάλ», σχολίασε ο Μόντριτς.