Κιάερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα, τώρα ο Κρίστιαν είναι καλά»

Συντάκτης: Share:

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Δανίας μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε ο ο Σίμον Κιάερ.

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας ήταν ο πρώτος που έτρεξε κοντά στον ποδοσφαιριστή της Ίντερ και με δικιά του πρωτοβουλία αργότερα στήθηκε μπροστά του ένα ανθρώπινο τοίχος.

Ο Σίμον Κιάερ μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για το περιστατικό που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη και δήλωσε περήφανος για αυτόν και τους συμπαίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Τώρα ο Κρίστιαν είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Όλοι αντιδράσαμε ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό σύμφωνα με την προσωπικότητά του.

Είμαι υπερήφανος για το πώς τα καταφέραμε όλα. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα είχαμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης στο τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα».