Κονγκό: «Δεν έχω καμία σχέση με ναρκωτικά»

Συντάκτης: Share:
Κονγκό: «Δεν έχω καμία σχέση με ναρκωτικά»

Ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, αφέθηκε ελεύθερος και δηλώνει αθώος: «Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την πώληση, την παρασκευή ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την κοκαΐνη».

Ο 43χρονος Κολομβιανός συνελήφθη την Τρίτη, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την πάταξη του εμπορίου κοκαΐνης, μαζί με άλλους δέκα ανθρώπους και στην συνέχεια, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

«Έχω σχέσεις με ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό, αλλά εξαιτίας αυτού άλλαξα τη ζωή μου. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω λίγο σε τέτοιου είδους καταστάσεις και να μάθω να μετρώ με ποιον είμαι» πρόσθεσε ο 43χρονος Κονγκό, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Τουλούζ, στην Βαγιαδολίδ, στην Γκιμαράες, στην Λεβάντε και στην Χιχόν, ενώ το 2009 αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο ανακριτής ρώτησε τον Κονγκό για τις οικονομικές σχέσεις που έχει με έναν εμπλεκόμενο στην υπόθεση και ο οποίος εισάγει σμαράγδια και χρυσό από την Κολομβία στην Ισπανία.

Scroll Up