Ξεκίνησε ήδη συζητήσεις η Παρί με τον Ραϊόλα για τον Χάαλαντ

Συντάκτης: Share:

Κάτοικος Παρισιού κι αυτή τη σεζόν θα παραμείνει ο Κίλιαν Μπαπέ παρά την ασφυκτική πίεση της Ρεάλ. Ωστόσο όμως , οι συζητήσεις του Γάλλου επιθετικού με την διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν, ο Μπαπέ να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα.

Αν αυτό το σενάριο πραγματοποιηθεί τότε η Παρί θα χάσει ένα από τα μεγάλα αστέρια που διαθέτει στο ρόστερ της. Ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να καλύψει άμεσα το κενό που θα αφήσει ο Μπαπέ στην επίθεση.

Η Παρί ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με τον μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ όπως αναφέρει το «90min».Αυτό γιατί ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει μια ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς, η οποία του επιτρέπει από την 1η Ιανουαρίου 2022, να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία η Παρί είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της για να καλύψει το κενό του Μπαπέ.