Λάμπαρντ: «Είμαι ενθουσιασμένος με τον Βέρνερ»

Συντάκτης: Share:

Ο Φρανκ Λάμπαρντ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα έχει τον Τίμο Βέρνερ στο ρόστερ της  Τσέλσι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας συμπλήρωσε πως ο Γερμανός επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει και ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους «μπλε» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Χαρακτηριστικά, ο Λάμπαρντ δήλωσε:

«Είναι σαφώς ένας παίκτης που μας άρεσε. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον έβλεπα πριν αναλάβω καν αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα μας ενισχύσει. Έχει τεράστιο ταλέντο, είχε μια φανταστική σεζόν φέτος αλλά και πριν από αυτή».

 

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός τόνισε: «Φαίνεται ότι ήταν συναρπαστικό έργο για αυτόν, επειδή προφανώς είχε και κάποιες άλλες πολύ καλές επιλογές. Το ταλέντο που έχει ο Τίμο, η προσωπικότητά του και η ταπεινοφροσύνη του, με έκαναν πραγματικά να… λάμψω όταν του μιλούσα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον έχω πλέον στην ομάδα. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Πολύς ανταγωνισμός για τους τέσσερις πρώτους, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια».