Λαπόρτα: «Η αποχώρηση του Μέσι ήρθε μερικά χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο»

Συντάκτης: Share:

Ο Τζουάν Λαπόρτα κλήθηκε να μιλήσει για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως αυτή ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναν.
Πλούσια Live στατιστικά και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές! |+21

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εξουσιοδοτημένων μελών της Μπαρτσελόνα, μέλη συλλόγου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το περασμένου καλοκαίρι και ζήτησαν από τον Τζουάν Λαπόρτα να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», τόνισε πως η αποχώρηση του Αργεντινού αστέρα, μπορεί να ήρθε δύο χρόνια νωρίτερα απ’ ότι περίμενε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

poster

«Δεν είχαμε μισθολογικό περιθώριο και με τα αποτέλεσμα του ελέγχου διαπιστώσαμε ότι η “κληρονομιά” που λάβαμε δεν ήταν καλή. Για να χωρέσουμε στον Μέσι έπρεπε να δεχθούμε τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο CVC, μας είπε η La Liga. Δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε, όπως έχουμε ξαναπεί. Ο Μέσι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και κατάλαβε ότι είχε έρθει η στιγμή να μην συνεχίσει άλλο εδώ.

Το περιβάλλον του Λίο με διαβεβαίωσε, και το πιστεύω, ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Τον απολαύσαμε πολύ: από τα 16 έως τα 34. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Δυστυχώς συνέβη τώρα, ίσως κάνα δυο χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.