Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το Κατάρ ετοιμάζει νέα πρόταση εξαγοράς που θα «αγγίξει» τα 6 δισεκατομμύρια!

Συντάκτης: Share:
Αποφασισμένη να πείσει την οικογένεια των Γκλέιζερς να παραχωρήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να είναι η επενδυτική ομάδα Καταριανών ιδιωτών, οι οποίοι θα καταθέσουν νέα πρόταση εξαγοράς, προσεγγίζοντας τα 6 δις που ζητούν οι Αμερικάνοι!

Νέο επεισόδιο στο ιδιοκτησιακό… σίριαλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σεΐχη Γιασίμ να δείχνει διατεθειμένος για το «all in» που θα κάνει τον αγγλικό σύλλογο δικό του.

Η πρώτη επίσημη προσφορά της ομάδας ιδιωτών από το Κατάρ δεν εγκρίθηκε από την οικογένεια των Γκλέιζερς, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν θέσει τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ ως τιμή πώλησης. Αφού οι Καταριανοί όμως, συναντήθηκαν με ανθρώπους της ομάδας στο Μάντσεστερ, οι πληροφορίες του Sky Sports τους θέλουν έτοιμους να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση η οποία θα είναι κοντά στο ποσό που αξιώνουν οι Γκλέιζερς. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, ο Σεΐχης Γιασίμ δεν έχει πρόβλημα να κάνει οικονομική υπέρβαση, εξαιτίας της ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και του γεγονότος πως θεωρεί ότι αυτή είναι μια πολύ σπάνια επενδυτική ευκαιρία.