Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια»

Συντάκτης: Share:
Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να μιλήσει για το πως θα είναι όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η καθημερινότητα συνολικά υπό τις νέες συνθήκες που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η πανδημία του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, ο Μέσι αναφέρθηκε και στην τραγωδία όσων έχασαν δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να μπορούν να τους αποχαιρετήσουν.

«Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Εκτός από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπιασε στον ύπνο, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα διότι επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε

Υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.

Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ξανά ίδια» είπε ο Μέσι.

Scroll Up