Μπαπέ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Συντάκτης: Share:

Ο Κιλιάν Μπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

«Οχι, δεν έχω κάνει την επιλογή μου, δεν έχω λάβει την απόφασή μου. Σκέπτομαι, υπάρχουν νέα στοιχεία, υπάρχουν πολλές παράμετροι, σκέπτομαι», είπε ο νεαρός Γάλλος επιθετικός στο μικρόφωνο του «Prime Video», λίγο μετά την ευρεία νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λοριάν με 5-1, για την 30η αγωνιστική της Ligue 1.

 

«Δεν θέλω να κάνω λάθος», πρόσθεσε ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και αναμένεται με «ανοικτές αγκάλες» από τους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Σε ερώτηση εάν την νέα χρονιά θα μπορούσε να βρίσκεται στο Παρίσι, ο κορυφαίος επιθετικός της σύγχρονης εποχής, ήταν ανιγματικός: «Ποιος ξέρει; Δεν ξέρω». Δεν έχω κάνει την επιλογή μου. Ξέρω ότι για αρκετούς είναι λίγο αργά, αλλά το συζητώ καθημερινά. Εάν είχα αποφασίσει, θα το έλεγα. Δεν λογοδοτώ σε κανέναν, είναι προσωπική επιλογή. Στα καλά και στα κακά πράγματα που κατάφερα να κάνω, πάντα πίστευα αυτό που έκανα, δεν χρειάζεται να κρυφτώ, δεν σκότωσα κανέναν. Παίρνω το χρόνο μου, θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση».