Μπαπέ: «Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι καλύτερος από τον Μέσι και τον Ρονάλντο»

Συντάκτης: Share:

Ο Κιλιάν Μπαπέ δήλωσε πως για να δώσει έξτρα κίνητρο στον εαυτό του πριν από τους αγώνες, σκέφτεται ότι είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος. Φυσικά είναι σημαντικό αυτό, γιατί όταν είσαι στα δύσκολα, μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε “σπρώξει”. Έτσι πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να ανέβεις βουνά. Πρέπει να πειστείς ότι μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος κι ας έχω παίξει στο ίδιο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι καλύτεροι παίκτες από μένα, έχουν κάνει δισεκατομμύρια πράγματα παραπάνω από μένα.

Φυσικά, πολλές φορές, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό επειδή γιατί πιστεύω ότι ίσως υπάρχει αυτή η πεποίθηση που δημιουργείται σε αυτό το θέμα, όπου κάποιος δεν εξηγεί τι είναι το “εγώ”. Είναι κάτι προσωπικό, να ξεπερνάς τον εαυτό σου, είναι πολύ παραπάνω από το το να λες επιφανειακά “Εγώ, εγώ”. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούν να ειπωθούν αρκετά πράγματα ακόμα γι’ αυτό το θέμα».