Μπαρτομέου: «Παραιτήθηκα γιατί με προσέβαλαν και με απειλούσαν»

Συντάκτης: Share:
Παραιτήθηκε από την  Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου

Την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα υπέβαλε ο Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Βέβαια, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, ο Μπαρτομέου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε πως δέχθηκε προσβολές και απειλές για τη ζωή του.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είπαν ότι έχουμε πράγματα να κρύψουμε. Είναι λάθος. Έχω πολλή εμπειρία. Πάντα έλεγα ότι αυτοκριτική μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες ξεπέρασαν κάθε όριο.

Με προσέβαλαν και με απείλησαν. Το ίδιο έκαναν και στα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μας έλαχε να διοικήσουμε την Μπάρτσα στις πιο δύσκολες στιγμές της ομάδας και του κλαμπ. Από το 2010 έχουμε κατακτήσει 149 τίτλους σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα.

Ήταν τιμή μας που υπηρετήσαμε το σύλλογο. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να κλείσει η συμφωνία με τους παίκτες και τους υπαλλήλους για τη μείωση μισθών.

Εάν δεν γίνει, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ομάδα. Θα μου ήταν πιο εύκολο να παραιτηθώ μετά από τη συντριβή στο Μόναχο. Πήρα όμως αποφάσεις για να εγγυηθώ τη σταθερότητα της ομάδας.

Έπρεπε να συνεχίσω, αντί να αφήσω την ομάδα στα χέρια μιας υπηρεσιακής περιορισμένων δυνατοτήτων διοίκησης. Ποιος θα έκλεινε προπονητή, ή παίκτες; Ποιος θα προσέφερε την εγγύηση ότι ο Μέσι θα συνέχιζε;».

Scroll Up