Μυθική πρόταση των Σαουδαράβων στον Μέσι: 220 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Συντάκτης: Share:

Οι Σαουδάραβες θέλουν, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να κάνουν δικό τους και τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Και είναι αποφασισμένοι να το πετύχουν με μια προσφορά προς τον Μέσι, την οποία δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το μέλλον του Μέσι παραμένει στον… αέρα καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου και οι δυο πλευρές ακόμα δεν τα έχουν βρει για επέκταση της συνεργασίας τους, αν και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ τους.

Η Αλ Χιλάλ, αντίπαλος της Αλ Νασρ του Ρονάλντο, είναι η πιο ιστορική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να κάνει το… μπαμ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Marca, η προσφορά του συλλόγου προς τον Αργεντινό θα είναι για 220 εκατομμύρια ευρώ την χρονιά! Και, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ήδη συμφωνία του Μέσι με την Σαουδική Αραβία για να ενεργεί ως πρεσβευτής της, όπως συμβαίνει και με τον Κριστιάνο.

Επίσης, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο, ο οποίος «υποχρεώθηκε» να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών, οι άνθρωποι της Αν Χιλάλ δίνουν ετήσιο συμβόλαιο στον Μέσι, εφόσον αυτός δεν επιθυμεί να δεσμευτεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.