Νέο συμβόλαιο για Άλβαρες στη Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Share:

Κάτοικος του Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να είναι μέχρι και το 2028 ο Χουλιάν Άλβαρες!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήτη κατά ένα χρόνο. Ο Άλβαρες είχε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και ο αγγλικός σύλλογος το επεκτεινε προχωρώντας σε αύξηση των αποδοχών του αλλά και αναπροσαρμογή της ρήτρας.

 

«Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για εμένα και την οικογένειά μου. Είναι κατι το φανταστικό που μια ομάδα όπως η Σίτι μου έχει δείξει τόση εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη μου σεζόν εδώ, αλλά έχω πολλά ακόμα να κάνω. Ξέρω ότι μπορώ και καλύτερα και η Σίτι μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι για να εκπληρώσω τις προσδοκίες μου.

Θέλω μα ευχαριστήσω τον μάνατζέρ μου, τους προπονητές και όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα και δουλεύουν από πίσω και έχουν κάνει τόσα πολλά για εμένα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είναι μια ομάδα που προσέχει τους παίκτες της και νιώθω ότι με υποστηρίζουν όσο δεν πάει όσο χρόνο είμαι εδώ. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω τη Σίτι να κερδίσει τίτλους», ανέφερε ο Άλβαρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του.