Ντε Λαουρέντις: “Όλη η Ευρώπη θέλει να προπονήσει την Νάπολι, έχω 20 υποψήφιους”

Συντάκτης: Share:

Η Νάπολι καλείται να βρει τον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ξεκαθαρίζει πως έχει πολλά ονόματα υπόψιν αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει.

Η 4η Ιουνίου 2023 ήταν ημέρα γιορτής για όλη την πόλη της Νάπολης καθώς κορυφώθηκαν οι εκδήλωσεις για την κατάκτηση του σκουντέτο από την Νάπολι, με τους παρτενοπέι να επικρατούν με 2-0 στο κατάμεστο “Ντιέγκο Μαραντόνα” της Σαμπντόρια και κατόπιν να σηκώνουν στον ουρανό το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας για τη σεζόν 2022-23.

Τεράστια συνδρομή σε αυτό το επίτευγμα έπαιξε φυσικά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που την οδήγησε στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 33 χρόνια αναμονής με ένα άκρως θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, με την αγωνία πλέον των οπαδών της να είναι ποιός θα είναι εκείνος που θα κληθεί να τον διαδεχτεί.

Εκείνος πάντως που έχει στα χέρια του τόσο το καρπούζι όσο και το μαχαίρι και είναι εκείνος που θα πάρει την κρίσιμη απόφαση, δεν έχει ιδιαίτερη βιασύνη, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να αφήνει να ξεκαθαρίζει πως είναι πολλοί οι υποψήφιοι και πως δεν θα βιαστεί μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό για τον πάγκο.

 

“Ο νέος προπονητής; Έχουμε όλο τον Ιούνιο, στο τραπέζι μου έχουν πέσει τουλάχιστον 20 ονόματα υποψηφίων. Όλη η Ευρώπη θέλει να προπονήσει την Νάπολι.

Τώρα αρχίζει η κούρσα για τον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να γεμίσετε με τίτλου και ότι όλοι πρέπει να έχουν θέματα για να ζήσουν, αλλά εδώ χρειάζεται επαγγελματισμός και σοβαρότητα αλλά και ικανότητα αναμονής”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας με παρέμβασή του στην “RAI”, διαψεύδοντας μάλιστα τα σενάρια που ήθελαν την Νάπολι να ενδιαφέρεται για τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.