Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Νικ Κάντι νέος υποψήφιος αγοραστής της Τσέλσι 

Συντάκτης: Share:

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Νικ Κάντι, αναμένεται να μπει πολύ δυνατά για την αγορά της Τσέλσι, μετά το πωλητήριο που έχει βάλει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

 

 

Ο… χορός των υποψήφιων αγοραστών της Τσέλσι συνεχίζεται μετά το πωλητήριο που έβαλε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με το νέο όνομα που μπαίνει σε αυτή την αναζήτηση είναι ο Νικ Κάντι.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, που είναι και οπαδός της Τσέλσι, προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα από επενδυτές που θα ήθελαν να εμπλακούν στα διοικητικά των «μπλε» και μέσων αυτών να καταθέσει την προσφορά του στον Ρώσο ιδιοκτήτη.

Σημείο-κλειδί στο οποίο ποντάρει και ο ίδιος είναι η ιδιότητά του, καθώς είναι κτηματομεσίτης και η Τσέλσι είναι εδώ και χρόνια σε διαδικασία ανακατασκευής του «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Ο Νικ Κάντι διερευνά ενεργά μια σειρά από επιλογές για μια πιθανή προσφορά για την Τσέλσι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κάντι σε ανακοίνωσή του.

«Οποιαδήποτε προσφορά θα γινόταν σε συνεργασία με άλλο μέρος ή κοινοπραξία και έχουμε σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετούς διεθνείς εταίρους.

«Ο κύριος Κάντι έχει τεράστια συγγένεια με την Τσέλσι. Ο πατέρας του κλήθηκε να παίξει για τον σύλλογο και παρακολουθεί αγώνες στο Στάμφορντ Μπριτζ από την ηλικία των τεσσάρων ετών», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον.