Ο Μπενζεμά το κρατά… μυστικό, αλλά αποφάσισε

Συντάκτης: Share:

Μετά από 14 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και πληθώρα τίτλων και διακρίσεων, μεταξύ των οποίων και πέντε (!) Champions League, ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρόταση 400 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο, από την διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τον 35χρονο Γάλλο επιθετικό και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic», οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμεροι γι’ αυτήν την πρόταση, ενώ πηγή προσκείμενη στους Μαδριλένους, αποκάλυψε ότι ο Μπενζεμά, έχει αποφασίσει τι θα κάνει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν αποδέχθηκε την πρόταση.

Ωστόσο, ένας παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στο «Athletic» ότι πιστεύει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι «ανοικτή» σε μια αποχώρηση του Μπενζεμά, εάν ο Γάλλος αποφασίσει να φύγει. Παράλληλα, άλλες πηγές, που βρίσκονται κοντά στην ομάδα των Μαδριλένων, αναφέρουν ότι ο έμπειρος επιθετικός, ανέφερε για πρώτη φορά «μια τεράστια προσφορά από την Αραβία» πριν από δύο εβδομάδες και πρόσθεσαν, ότι την σκεφτόταν σοβαρά.