Ο Τζόρντι Άλμπα δέχτηκε την πρόταση για μείωση του συμβολαίου του

Συντάκτης: Share:

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για μείωση του συμβολαίου του μετά από τον Ζεράρ Πικέ ήταν  η σειρά του Τζόρντι Άλμπα να βαδίσει στα χνάρια του θέλοντας να “βάλει πλάτη” για το σύλλογο.

Οι δύο μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Καταλωνίας (Mundo Deportivo, Sport) όπως αναφέρουν την Τρίτη ο 32χρονος αριστερός μπακ αποδέχτηκε την πρόταση των μπλαουγκράνα για να πέσει “ψαλίδι” ύψους 25% στο συμβόλαιό του (λήγει το 2024) ενώ δέχτηκε επίσης να μεταθέσει για το 2024 μέρος των χρημάτων που είναι να πάρει από το σύλλογο.

Η κίνηση αυτή γεμίζει ασφαλώς με αισιοδοξία τον Λαπόρτα και τους συνεργάτες του στην προσπάθειά τους να αποτινάξουν μερος του τεράστιου χρέους που κουβαλάει ο σύλλογος, με τους διοικούντες τον σύλλογο να ευελπιστούν τώρα πως θα πάρουν σειρά οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο όσον αφορά στις μειώσεις συμβολαίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν να μειωθεί το ανώτατο όριο μισθών που θέτει η La Liga.

“Η προδιάθεσή μου ήταν πάντα να βοηθήσω τον σύλλογο και θέλω την Μπάρτσα. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για μένα”, είχε δηλώσει ο Άλμπα εμφανιζόμενος σε συνέντευξη Τύπου μετά το Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ (4-2), με την κίνησή του αυτή να είναι ουσιαστικά προμήνυμα της διάθεσης που είχε να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση Λαπόρτα για τη μείωση του συμβολαίου του.