Ουνάι Έμερι: “Ο Μαυροπάνος είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει”

Συντάκτης: Share:

Η επιστροφή του Κοσιελνί στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πολύμηνη περίοδο, χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της Άρσεναλ, ωστόσο στο περιθώριο των δηλώσεών του μετά από το παιχνίδι των Λονδρέζων με την Κάραμπαγκ αναφέρθηκε και στον Έλληνα στόπερ, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα που από τον Ιανουάριο του 2018 ανήκει στο δυναμικό της Άρσεναλ, εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί από τον Σεπτέμβριο και ο χρόνος της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Άρσεναλ, πλησιάζει.

Με δεδομένο το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα των ομάδων της Premier League κατά την περίοδο των γιορτών, ο Ουνάι Έμερι ευελπιστεί να έχει στη διάθεσή του και τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό τονίζοντας πως: “Είναι σημαντικό που επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Κοσιελνί και πλέον περιμένουμε και τον Μαυροπάνο που είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει. Θα δούμε πως πηγαίνει η πορεία της αποθεραπείας του”.