Πέλκας: «Είμαι συνηθισμένος να παίζω υπό πίεση»

Συντάκτης: Share:

Την πεποίθησή του ότι «αν δεν βρεθεί υπό πίεση, δεν θα βελτιωθείς» εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εξετάζουμε κάθε αγώνα με διαφορετικό τρόπο. Ετοιμάζουμε 100% κάθε αγώνα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει αύριο να κερδίσουμε. Υπάρχει μία ομάδα απέναντί μας, η Αλάνιασπορ που παίζει καλά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τρέχουν πολύ, παλεύουν πολύ. Πρώτα απ’ όλα όμως, βλέπουμε το δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλά. Πιστεύω ότι θα δείξουμε όλη μας την προσπάθεια και θα επιστρέψουμε με τη νίκη.

Ο Εμρέ έχει περισσότερα από 22-23 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο και η καριέρα του είναι πραγματικά επιτυχημένη. Έχει παίξει ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, κατανοεί τη γλώσσα του ποδοσφαιριστή. Έπαιξε εδώ και κατείχε άλλες θέσεις πριν προπονήσει. Αναζητά λύσεις όταν συμβαίνει ένα κακό αποτέλεσμα και δείχνει πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις λύσεις. Μας καταλαβαίνει εμάς τους ποδοσφαιριστές πολύ καλά. Έχουμε μια πολύ νέα ομάδα φέτος. Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες , αυτός είναι ένας παράγοντας που καθιστά δύσκολη την χημεία.

Είμαι ένας παίκτης που έχει παίξει υπό πίεση πριν και έχει συνηθίσει. Εάν δεν είσαι υπό πίεση στο ποδόσφαιρο, δεν θα βελτιωθείς. Εάν δεν έχεις αυτήν την πίεση, δεν μπορείς να δώσεις το 100%. Χρειάζεται όμως να εξισορροπήσεις την πίεση, να την κάνεις χρήσιμη για εσένα. Η διάθεση στην ομάδα ήταν πάντα καλή από την αρχή. Η σχέση μας με όλους είναι πολύ καλή».