«Προτάθηκε στην Τζένοα ο Σιμάο»

Συντάκτης: Share:

Στη λίστα της Τζένοα βρίσκεται ο Νταβίντ Σιμάο σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος μέσος έχει προταθεί στους “ροσομπλου” που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Η Τζένοα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο και σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον Σιμάο δανεικό έως το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο ιταλικό site «footballnews24»,πως η Τζένοα, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τον Ισλανδό χαφ, Σφουμάτο Μπιάρνασον, που κατέληξε στην Μπρέσια, ψάχνει να βρει έναν μέσο που θα στελεχώσει το ρόστερ της για το δεύτερο μισό της χρονιάς.


«Το νέο όνομα που ακούγεται για τη θέση είναι αυτό του Νταβίντ Σιμάο, ενός ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος το 1990 και ανήκει στην ΑΕΚ,. Ο Πορτογάλος έχει προταθεί στον Ενρίκο Πρεζιόσι (σ.σ. ιδιοκτήτης της Τζένοα) και οι “ροσομπλού” εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του», τονίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όπου επίσης ξεκαθαρίζεται πως η όποια διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ θα γίνει στα πλαίσια του δανεισμού του παίκτη στην Τζένοα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η Τζένοα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Serie A και παλεύει για τη σωτηρία της. Αν αναλογιστεί κανείς τη διαπραγμάτευση που είχε κάνει η ΑΕΚ με την Καϊσέρισπορ για τον Σιμάο, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να προτείνει στην ιταλική ομάδα να υπάρξει αυτόματη αγορά του παίκτη σε περίπτωση που σωθεί.

Scroll Up