Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία “μαμούθ” για το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με αμερικανικό κολοσσό

Συντάκτης: Share:

Συμφωνία-μαμούθ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έδωσε τα χέρια με αμερικανικό κολοσσό για την παραχώρηση του 20% του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με… αντάλλαγμα 440 εκατομμύρια ευρώ ετησίως

Νέα εποχή στα οικονομικά δρώμενα της Ρεάλ Μαδρίτης επιχειρεί να φέρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς φέρεται να έχει συνάψει συμφωνία με αμερικανικό κολοσσό που θα εκτοξεύσει τα ετήσια έσοδα του συλλόγου στη… στρατόσφαιρα!

Όπως αποκαλύπτει το ισπανικό Μέσο «Vozpopouli» που ειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ, οι Μερένγκες έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία Legends (που κατέχει το 20% των San Antonio Spurs) για την παραχώρηση του 20% των δικαιωμάτων του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα επόμενα 25 χρόνια!

Deal που προβλέπει πως οι Αμερικανοί θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου το μάρκετινγκ του νέου γηπέδου αλλά και όλων των μη αθλητικών εκδηλώσεων που θα διεξάγονται τόσο εντός, όσο και στα πέριξ του σταδίου.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, η εν λόγω συμφωνία μόνο κερδισμένη θα βρει τη Βασίλισσα, αφού τα ετήσια κέρδη μέσω των υπηρεσιών μάρκετινγκ θα ανέρχονται στα 400 με 440 εκατομμύρια ευρώ!