Ρέινα: «Είναι τέλεια η ομάδα φέτος, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Συντάκτης: Share:
Ρέινα: «Είναι τέλεια η ομάδα φέτος, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί για την Ντόρτμουντ και ο Ρέινα ξέρει πως η συγκεκριμένη ομάδα που χτίζεται φέτος είναι η καλύτερη δυνατή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ όπου με τους Ρέινα, Χάαλαντ και Σάντσο δίνει μεγάλη έμφαση στην επίθεση και όπως σχολιάζει το 17χρονο αστέρι της ομάδας το τιμ φέτος είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει. Μάλιστα, η πρώτη σέντρα έγινε με την παρουσία φίλαθλου κοινού στις εξέδρες κάτι που έδωσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές.

«Είναι μια καλή αρχή για τη νέα χρονιά. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και μεγάλη ισορροπία σε σχέση με τους παλαιότερους, ή καλύτερα με τους βετεράνους, οπότε ήταν καλό παιχνίδι. Είναι τέλειο να έχουμε πίσω τους οπαδούς. Το να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα είναι ακόμη καλύτερο για εμένα. Πιστεύω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να είμαστε όλοι μαζί και είναι τέλεια η ομάδα της φετινής χρονιάς. Τώρα απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά», υποστήριξε ο 17χρονος Αμερικανός μιλώντας στο Sky Germany.

Scroll Up