Ρέιντζερς: «Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Footballinsider247», ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρέιντζερς.

Οι καλές εμφανίσεις του Σωκράτη Διούδη στην Πολωνία φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει να τραβούν τα βλέμματα πιθανών «μνηστήρων» με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το «Footballinsider247» αποκαλύπτει πως ο Έλληνας κίπερ έχει ήδη προσκελκύσει το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς. Το συμβόλαιό του με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ολοκληρώνετια το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι δεν θα χρειαστούν χρήματα για πιθανή μεταγραφή.

Με την πολωνική ομάδα, στην οποία πήγε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, έχει πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές έχοντας κρατήσει δύο φορές ανέπαφη την εστία του.

Οι Σκωτσέζοι αναζητούν τον αντικαταστάστη του Άλαν ΜακΓκρέγκορ, που μένει επίσης ελεύθερος το καλοκαίρι και αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Τζον ΜακΛάφλιν, ο δεύτερος στην ιεραρχία των Ρέιντζερς, δεν έχει πείσει με τις επιδόσεις του. Εντωμεταξύ κι αυτός είναι σε ηλικία 35 ετών και το καλοκαίρι θα είναι επίσης χωρίς συμβόλαιο. Ο τρίτος τερματοφύλακας, Ρόμπι ΜακΚρόρι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου αυτή τη σεζόν.