Ρεν – Κρασνοντάρ: Έρχεται “καμπάνα” της ΟΥΕΦΑ για τις εικόνες συνωστισμού στις εξέδρες

Συντάκτης: Share:

Οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού στο πέταλο του “Roazhon Park” στον αγώνα της Ρεν με την Κρασνοντάρ έφερε αντίδραση από πλευράς UEFA, η οποία ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση στις 10 Νοεμβρίου.

Την ώρα που οι Γάλλοι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν αρκετά αυστηρά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού στο 2ο κύμα της πανδημίας, κάποιοι εξ αυτών ήταν τυχεροί πριν λίγα 24ωρα καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν διά ζώσης την αναμέτρηση της Ρεν με την Κρασνοντάρ στο παρθενικό παιχνίδι και των δύο ομάδων στο φετινό UEFA Champions League.

Την ευκαιρία αυτή όμως δεν την εκμεταλλεύτηκαν με τον σωστό τρόπο. Οι 5.000 φίλοι της Ρεν τα έκαναν όλα λάθος. Επέλεξαν να στριμωχτούν σε ένα πέταλο πίσω από την εστία όλοι μαζί, κάνοντας τα μέτρα που είχαν παρθεί να πάνε για περίπατο.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ, άνοιξαν φάκελο για το συγκεκριμένο ζήτημα και το πειθαρχικό τμήμα της θα εξετάσει την υπόθεση στις 10 Νοεμβρίου, ώστε να επιβάλλει κατά πάσα πιθανότητα και κυρώσεις.