Ρομάριο και Μπεμπέτο έγιναν από φίλοι εχθροί: «Προδότη»-«Λες βλακείες»

Συντάκτης: Share:

Στις πρόσφατες εκλογές στη Βραζιλία, ο Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα επικράτησε του Ζαΐχ Μπολσονάρου, αλλά ο Μπεμπέτο που στήριξε τον νέο πρόεδρο δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ενώ ο Ρομάριο, που υποστηρίζει τον Μπολσονάρου επε΄στρεψε στη Γερουσία.

«Ο Μπεμπέτο είναι προδότης. Με απάτησε στην πολιτική. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που κρατάω για πάντα, μέσα κι έξω από την πολιτική. Το βλέπω κάθε μέρα, αλλά όταν συμβαίνει με κάποιον που θεωρείς φίλο, είναι πολύ λυπηρό. Δυστυχώς έτσι πήγε» είπε ο Ρομάριο για τον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Ρομάριο γέρο και εγωιστή.

«Ποιος είναι αυτός που με αποκαλεί προδότη; Ο Ρομάριο γερνάει και νομίζω ότι το χάνει, λέει πολλές βλακείες. Έχω μια άψογη καριέρα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην πολιτική, ποτέ δεν έχω παρασυρθεί σε καμία διαμάχη. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για εκείνον, είναι ένας εγωιστής που πάντα σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του. Δεν έχω απατήσει κανέναν. Η πολιτική ασκείται ομαδικά και ο Ρομάριο πάντα σκεφτόταν μόνο γι΄ αυτόν. Το ποδόσφαιρο και η πολιτική γίνονται συλλογικά και ο Ρομάριο είναι ατομιστής» είπε ο Μπεπέτο αναφερόμενος και σε παλαιότερες δηλώσεις του Ρομάριο, ο οποίος είχε πει πως ουσιαστικά κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, στον τελικό με την Ιταλία, ουσιαστικά μόνος του.