Ρουμενίγκε: «Να τελειώσουμε, έστω και το Σεπτέμβριο»

Συντάκτης: Share:
Ρουμενίγκε: «Να τελειώσουμε, έστω και το Σεπτέμβριο»

Πρόταση να ολοκληρωθεί η σεζόν ακόμη κι αν φτάσουμε στον Σεπτέμβριο, με ταυτόχρονη μετάθεση της έναρξης της νέας περιόδου τον χειμώνα, έκανε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Για τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη αν δεν τελειώσουν οι φετινές διοργανώσεις, έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

 

«Για να μην αλλοιώσουμε το πρωτάθλημά μας, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Το ζήτημα αφορά και στην επιβίωση αρκετών από τους συλλόγους μας, καθώς επίσης και στην αποφυγή μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος παράγοντας που στη συνέχεια, τόνισε:

 

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα ήταν συνετό να επεκταθεί η περίοδος 2019/20 το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν αυτό δεν είναι δυνατό διαφορετικά. Και κατά συνέπεια, η νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή του χειμώνα, έτσι ώστε οι παίκτες, να επωφεληθούν από τις διακοπές και από μια αρκετά μακρά προετοιμασία. Αυτό είναι ένα απολύτως εφικτό σενάριο».

Scroll Up