Σάλκε: Έλυσε το συμβόλαιο του Γραμμόζη… έναν χρόνο μετά την απόλυσή του!

Συντάκτης: Share:

Ο Έλληνας αλλά γερμανοθρεμμένος προπονητής, Δημήτρης Γραμμόζης έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από τη Σάλκε έλυσε το συμβόλαιο του με τους Βασιλικούς Μπλε.

Στις 6 Μαρτίου του 2022 η Σάλκε ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Δημήτρη Γραμμόζη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του. Ο 45χρονος τεχνικός πληρωνόταν κανονικά κατα τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα μετά την άνοδο της Σάλκε το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, με… τριπλάσιες απολαβές! Το συμβόλαιο του Γραμμόζη στην Τσβάιτε Λίγκα του απέφερε 600.000 ευρώ και μετά την άνοδο αυξήθηκε στο 1.800.000 ευρώ.

Μάλιστα εκτός από τον παλαίμαχο μέσο των Εργοτέλη, Ομόνοιας και Κέρκυρας, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρόουβεν Σρέντερ, ο οποίος απολύθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 2022, όμως πληρωνόταν κανονικά. Σύμφωνα με το Kicker oι Βασιλικοί Μπλε συμφώνησαν και με τους δύο για την λύση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Δημήτρης Γραμμόζης, που κυρίως ως παίκτης αγωνίστηκε στην Γερμανία, είναι κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους, καθώς κλείνει στην Αρμίνια Μπίλεφελντ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.