Σιμεόνε: «Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στην κατάταξη γιατί θα βλάψουμε τους εαυτούς μας»

Συντάκτης: Share:

Μετά την επικράτηση επί της Βαλένθια με 3-1, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της La Liga, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλέον βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, με τον προπονητή της να θέλει η ομάδα του να μην επικεντρωθεί σε αυτό το προβάδισμα.

«Με αυτήν την νίκη έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα στην κατάταξη, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό γιατί κινδυνεύουμε να βλάψουμε τον εαυτό μας», δήλωσε ο Σιμεόνε.

Ο Αργεντίνος προπονητής πρόσθεσε: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά καλό, είχαμε μια καλή απόδοση με πολύ τρέξιμο και καλό παιχνίδι. Προφανώς πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, αλλά η φιλοσοφία μας είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή φόρμας και έχουμε βελτιωθεί πολύ. Τα παιδιά αισθάνονται όλα αναπόσπαστο μέρος του, υπάρχει επίσης αυτός ο υγιής ανταγωνισμός που είναι καλός και αυξάνει το επίπεδο στην προπόνηση. Τώρα πρέπει απλώς να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα με τον Κάντιθ».