Σιμεόνε: «Κρατάω μόνο τα θετικά»

Συντάκτης: Share:

Μόνο τα θετικά στοιχεία της ομάδας του θέλει να κρατήσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την αναμέτρηση με την Θέλτα (2-2), τονίζοντας παράλληλα πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Μου μένουν μόνο τα πολλά θετικά. Η ευκαιρία των παιχτών που έπαιξαν χωρίς πριν να έχουν αγωνιστεί, το δεύτερο ημίχρονο των Λοντί, Κοντογκμπία, Τορέιρα, η δουλειά του Κορέα. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα για το μέλλον. Έχουμε κάνει ένα καλό σχετικό παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη ισοπαλία. Όσο εμείς δεν αξίζαμε αυτό το πρώτο γκολ ούτε εκείνοι άξιζαν το τελευταίο. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό. Ας συνεχίσουμε το ταξίδι μας, από παιχνίδι σε παιχνίδι, αρχίζοντας να σκεφτόμαστε τη Γρανάδα. Λίγα μπορούν να ειπωθούν για τον Σουάρες, είναι συνώνυμο του γκολ”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε: “Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την κοινωνία, όλοι θέλουμε και προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Οι λοιμώξεις δεν είναι μόνο στην Ατλέτικο, αλλά στην κοινωνία. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ας ελπίσουμε ότι θα ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό”.