Σιμεόνε: «Χάσαμε μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Share:

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά από την ουραγό Λεβάντε.

Στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ακόμη μία φορά τι φταίει και η ομάδα του βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα κακό παιχνίδι, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να κάνουμε διπλή προσπάθεια για αυτόν τον λόγο».

Για το πόσο πονάει η ήττα: «Η ήττα πάντα πονάει, σε όποιο στοιχείο κι αν είναι, όπως κι αν έρθει… είναι πάντα ενοχλητική». μήνυμα στα αποδυτήρια «Σήμερα ηρέμησε, αύριο σίγουρα θα κουβεντιάσουμε για λίγο να δούμε τι σκέφτομαι και τι νιώθουν».

Για το αν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση: «Στο προηγούμενο τον βλέπω πάντα με ελπίδα, ενθουσιασμό, προερχόμασταν από μια περίπλοκη νίκη, όλοι σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένα άλμα για να αγκιστρωθούμε σε μια ευκαιρία γιατί οι άλλοι δεν έπαιξαν, αλλά και πάλι δεν ξέραμε πώς να το εκμεταλλευτούμε και αυτό μας κάνει να πρέπει να κάνουμε διπλή προσπάθεια».

Για τη χειρονομία του Χιμένεθ στην κερκίδα: «Δεν το είδα αυτό το επεισόδιο, δεν μπορείς να πεις κάτι στον κόσμο για το αντίθετο, τους ένιωσα κοντά στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να αντιδράσουν και να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Μας κόστισε, πρέπει να δούμε την πραγματικότητα, είναι αυτή που είναι, πολλοί θα σκεφτούν ότι είναι αδύνατο να φτάσουμε στο Champions League, και λέω όχι, ότι είναι δυνατόν, πρέπει να το αποδείξουμε με γεγονότα γιατί τα λόγια είναι ήδη βαρετό».

Λόγοι για να ηρεμήσουν οι οπαδοί: «Δεν είμαστε σε θέση να εξηγούμε τα πράγματα. Οι άνθρωποι χρειάζονται μόνο γεγονότα, αυτά που μπορούμε να τους πούμε δεν μετράνε τίποτα».

Για τον που Όμπλακ λέει ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας, όλοι μας, το προπονητικό επιτελείο και η ομάδα, να προχωρήσουμε, αποδεχόμενοι αυτήν την πραγματικότητα που πρέπει να ζήσουμε τώρα».