Σοβαρό τροχαίο για δύο παίκτες της Μετς

Συντάκτης: Share:

Ένα παρ’ ολίγον μοιραίο γεγονός για τις ζωές αμφότερων βίωσαν χθες, Κυριακή (03/11) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Μετς, Μανουέλ Καμπί και Κέβιν Εντοράμ.

Οι συνεπιβάινοντες σε αυτοκίνητο ποδοσφαιριστές του γαλλικού συλλόγου ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α4 λίγο έξω από την ομώνυμη της ομάδας τους πόλη και μετά το συμβάν διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο της Ρενς.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του κλαμπ της Λιγκ 1, ο Εντοράμ δεν είχε κάτι το σημαντικό και έχει ήδη πάρει εξιτήριο, ο δε Καμπί, ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, δίχως όμως, η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχίες για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Μετς για τους αθλητές της ήταν η εξής:

«Ο Εντοράμ τραυματίστηκε, αλλά κατόρθωσε να φύγει γρήγορα από το νοσοκομείο, όμως συγχρόνως, επειδή είναι σοκαρισμένος από το ατύχημα θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες. Δυστυχώς, ο Μανουέλ Καμπί τραυματίστηκε σοβαρά. Νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο «CHU» της Ρενς. Η κατάστασή του δεν απειλεί τη ζωή του. Οι γονείς κι οι κοντινοί του άνθρωποι στέκονται δίπλα του. Η ομάδα του, οι προπονητές του και όλοι στη Μετς του παρέχουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και του εύχονται ταχεία ανάρρωση».