Τζανιόλο: Επαφές της Ρόμα με τη Γαλατάσαραϊ για τη μεταγραφή του

Συντάκτης: Share:
Ο Νικολό Τζανιόλο είναι ξένο σώμα στη Ρόμα, δεν πήρε μεταγραφή σε μια από τις Top-5 Λίγκες εντός Ιανουαρίου και πλέον η μοναδική του διέξοδος είναι η Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει ήδη ανοίξει επαφές με τους Τζιαλορόσι για την αγορά του.

Ο πλήρης διχασμός που επήλθε ανάμεσα σε Ρόμα και  Τζανιόλο ωθεί τον τελευταίο στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, η πόρτα του κορυφαίου επιπέδου έκλεισε με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Ιανουαρίου, γεγονός που αφήνει τον Ιταλό στράικερ μετέωρο και ως επί το πλείστον ανεπιθύμητο πια στις τάξεις των Ρωμαίων.

Πλέον, με τη διοίκηση και τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην τον υπολογίζουν για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Τζανιόλο έχει ξεμείνει στο ρόστερ της Ρόμα και η μοναδική διαθέσιμη διέξοδος ακούει στο όνομα Γαλατάσαραϊ.

Ο τουρκικός σύλλογος προσπαθεί τρόπο να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, έχοντας ήδη ανοίξει επαφές με την πλευρά της Ρόμα, η οποία δεν προτίθεται καν να συζητήσει το ενδεχόμενο δανεισμού και θέλει να τον ξεφορτωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, με κανονική πώληση.

Το μεταγραφικό παζάρι στην Τουρκία είναι ανοιχτό μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, γεγονός που δίνει ακόμα χρόνο στην «Τσιμ Μπομ» να εξαντλήσει τις πιθανότητες, για να κάνει τον Τζανιόλο μέλος της δικής της «dream team» με Ικάρντι, Μάτα, Μέρτενς και Σέρτζιο Ολιβέιρα.