Τζιοβίνκο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»! (pic)

Συντάκτης: Share:

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Αλ Χιλάλ, με την οποία ο σύλλογος του Ριάντ τον αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είπε το δικό του “αντίο”.

 

Αναλυτικά:

Δεν ξέρω καν πώς να το ξεκινήσω αυτό, το κεφάλι μου και η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτα που είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις τώρα.

Σίγουρα μπορώ να αρχίσω να λέω ότι η Αλ Χιλάλ ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, μέσω της οποίας έμαθα τόσα πολλά νέα πράγματα, που με έκαναν να μεγαλώσω και ως άνδρας και ως παίκτης.

Σε αυτό το μέρος, με αυτήν την ομάδα και αυτή τη διοίκηση, έφτασα σε τόσο σημαντικά επιτεύγματα, όχι μόνο ως μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Γνώρισα όμορφους, καλόκαρδους ανθρώπους όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, με τους οποίους κατέκτησα τρόπαια και τίτλους, για τους οποίους είμαι τόσο περήφανος και έζησα υπέροχες εμπειρίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ολόκληρη η Αλ Χιλάλ, ξεκινώντας από τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση, το προσωπικό και όλους τους οπαδούς, έκαναν αυτά τα δυόμισι χρόνια μια βαθιά και όμορφη εμπειρία ζωής και με αυτήν την ανάρτηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς.

Φεύγω από το Ριάντ με την καρδιά γεμάτη από τη ζεστασιά αυτής της πόλης, γεμάτη από όλους τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ που με έκαναν να νιώσω τόσο αγαπητός και έκανε τη διαμονή μου στη Σαουδική Αραβία τόσο ξεχωριστή.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον τόπο και αυτήν την ομάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου για την αρχή αυτής της νέας σεζόν.

Θα σας κρατήσω όλους στην καρδιά μου, για πάντα Αλ Χιλάλ.