“Ζήτησε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο”

Συντάκτης: Share:

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μεταδίδει το έγκυρο βρετανικό Μέσο, «The Times».

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο παρά τα 37 του χρόνια, πιστεύει ότι έχει ακόμα μπροστά του τρία με τέσσερα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και θα ήθελε να τα περάσει σε μία ομάδα που θα μπορούσε να του προσφέρει διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ντάνκαν Καστλς, που υπογράφει το δημοσίευμα, έχει ο θρυλικός Πορτογάλος έχει μεταφέρει χαρακτηριστικά την ατάκα ότι «δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα» και σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον, η αποχώρησή του θέλει να γίνει με τέτοιο τρόπο που δεν θα διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας, η οποία παραμένει πολύ δυνατή.

Εκτός από τους αθλητικούς λόγους που τον οδηγούν στην έξοδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι, που τον έχουν κάνει να πάρει αυτή την απόφαση, έπειτα από μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και την οικογένειά του.