Δηλώσεις Τάσου Αυλωνίτη που φωτογραφίζουν την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα

Συντάκτης: Share:
Προτάθηκε ο Αυλωνίτης στον Άρη

O Τάσος Αυλωνίτης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν έρθει ήδη σε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του προ ημερών σε αυστριακό ΜΜΕ, ο Αυλωνίτης προανήγγειλε μάλιστα ενδεχόμενη πρόταση από την Ελλάδα.

Στην ίδια συνέντευξη τονίζεται ότι υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις της Στούρμ Γκρατς,  σε ότι αφορά την κατάθεση πρότασης για  ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στις 31 Μαΐου.

Σε ερώτηση αν η διοίκηση της Αυστριακής ομάδας έχει αλλάξει γνώμη για την προοπτική ανανέωσης, ο Έλληνας αμυντικός, είπε: «Κανείς δεν μου έχει μιλήσει επίσημα. Αλλά δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν. Κατανοώ την κατάσταση».

Πάντως ο Τάσος Αυλωνίτης, με τις δηλώσεις του, έδειξε το πόσο πολύ θα ήθελε να επιστρέψει μαζί με την σύζυγό του, στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Το συμβόλαιό μου με την Στούρμ λήγει στις 31 Μαΐου. Ακόμα κι αν παραταθεί έως ότου τελειώσει η σεζόν, το ερώτημα είναι αν ο σύλλογος μπορεί να το αντέξει οικονομικά. Ή τι γίνεται σε περίπτωση που έχω πρόταση από την Ελλάδα; Πώς μπορώ να μείνω στο Γκρατς αν δεν ξέρω ότι θα γίνουν παιχνίδια; Λατρεύω την Στούρμ, αυτό είναι το κλαμπ για το οποίο έχω κάνει τα περισσότερα από τα επαγγελματικά μου παιχνίδια. Αλλά προς το παρόν, όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

 

Scroll Up