“Διπλό ψυχολογίας έκανε ο Άρης στην Τρίπολη και μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό”!

Συντάκτης: Share:

Το τρίποντο μέσα στην Τρίπολη, που κατέκτησε πανάξιαα ο Άρης την περασμένη Κυριακή, αποτελεί ορόσημο για την προσπάθεια νίκης και την επόμενη Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

σύμφωνα με την εκτίμηση του πρώην ποδοσφαιριστή των Κιτρινόμαυρων, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και εκεί τόνισε;

-“Το διπλό είναι αποτέελεσμα ψυχολογίας, ειδικά σε μια τέτοια έδρα, όπως η Τρίπολη, ενώ αντικατοπτρίζει και τις δυνατότητες του φετινού Άρη, που μπορεί να έχει αναταράξεις από την αλλαγή προπονητή και να είναι επηρεασμένη, αλλά είδατε ότι οι παίκτες όρθωσαν ανάστημα και κέρδισαν, αν και έχουν ακόμη δρόμο. Ο Άρης πρέπει να έχει ετοιμότητα, να είναι έτοιμος για τα πάντα, να έχει παίκτες που θα μπαίνουν στο γήπεδο και θα παίζουν και για την ομάδα, όχχι μόνο για τον εαυτό τους’.

-“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αυτό δεν αμφισβητείται, θα είναι δύσκολη η αποστολή του Άρη, όπως και η αποστολή του Ολυμπιακού να κερδίσει μέσα στο γήπεδό μας, αλλά το διπλό στην Τρίπολη αποτελεί προπομπό για το ντέρμπι και πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να κερδίσει την Κυριακή, με τον κόσμο στο πλευρό του”.

-“Θα χαρακτήριζα ανωριμότητα την ενέργεια του Ματέο Γκαρσία να κάνει τάκλιν στον αντίπαλό του σε ακίνδυνη φάση, στο χώρο του κέντρου του αγώνα της Τρίπολης. Τι δουλειά είχε να το κάνει αυτό εκείνη τη στιγμή; δεν το κάνεις αυτό και αφήνεις την ομάδα χωρίς τις υπηρεσίες σου σε ένα ντέρμπι, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό…”